ŞARKILAR

BİZİ

SÖYLER.


DİNLEYİCİLER




27 Mayıs 2019 Pazartesi

22:19 0
Gece gurubu uzun bir mola alıp soluklanırken Can Baydar, eski takım arkadaşlarının da desteğini alarak yeni teklisi 'Ömür Dedikleri'ni beğenimize sundu geçtiğimiz günlerde. Söz ve müziği Can Baydar imzasını taşıyan şarkının düzenlemesi Harun Tekin ve Efe Demiral'e ait.

Can'ın sesini, nakarata girişlerini, yükselişlerini özleyenler için geliyor :) 


Grup üyeleri arasında dargınlık, kırgınlık yok. Aksine çok güzel destek mesajları paylaştılar sosyal medya hesaplarında.

Eren Çilalioğlu: ''Ruhlarla tenlerin arasından,unuttuğumuz sabahlardan,yarım akıllarımızdan bak nerelere geldik be Can!Lisede sıralara vurulan bagetlerin sesleri, naylon telli gitarların Cinnah caddesindeki ekoları,senin gibi güzel olan şarkın kadar olmasa da hala çok taze..Her şey çok güzel olacak canım kardeşim..Yolun açık olsun''

Gökçe Balaban ise ''Grup olmak güzel, grup olmak zor... 2017’de on yedi yıllık emeğimize ara verme kararı aldık Gece’yle. Belki biraz huzurlu bir alana ihtiyacımız olduğu içindi, belki biraz da herkesin kendi özüne dönmek istemesindendi. Can’ın tüm özünün müzik olduğunu bildiğimden bu iki senedir solo bir şeyler yapmasını, tüm zorluklarını bilmeme rağmen, çok istedim; bunun için kendisini de zorlamaya çalıştım.

İşte belki biraz geç oldu ve kuşkusuz ki güç de oldu, çünkü Türkiye’de çok güç olur hep bu işler, ama dün itibarıyla oldu. Bunu başardığı için, hem de çok karizmatik bir parçayla yaptığı için, çok mutluyum ve çok gururluyum. Bu şarkıyı dinleyin, bu şarkıyı paylaşın... Ve eğer sevdiyseniz mutlaka canlı dinlemek için Can’ın konserine gidin. Bunları yapın ki vasatlığın kalesinde vasatlığın kölesi olmayın. '' satırlarını paylaştılar instagram hesaplarından.
Seneler önce 'Ankaralı gruplar' başlığı altında yer alan Gece, bakalım solo kariyerlerinde de aynı başarıyı gösterebilecek mi? Şarkının dizelerini buraya bırakıyorum. Herkese keyifli dinlemeler.
 
Kimsenin suçu değil öptüm günahından Yok tesellisi hileli zaman Kimseye ait değil içimdeki orman Firar eder yangın dörtnala kaçar atlar Olsun bin çiçek kopar solsun Bahçemin toprağı yorgun Kaçar gider Olsun bin çiçek kopar solsun Erguvan mevsimi yorgun Kaçar gider Ömür dedikleri Kimsenin suçu değil öptüm günahından Yok tesellisi hileli zaman Kimseye ait değil içimdeki oda Duvarları deniz gökyüzü altımda Kanasın dursun boşluğa kalır Elleri değmez ama izi kalır

0 yorum